DEBITARE LASER

Un fel de tăiere profesională cu ajutorul unei raze luminoase de putere mare. 

Este de preferat pentru o gamă largă de materiale începând de la diverse tipuri de lemn (balsa, mdf, furnir, plută,  lemn masiv), materiale plastice cu texturi și culori multiple (prexiglas, acrylic, copoliester), celulozice (hârtie, carton, mucava, carton ondulat), și multe altele (mousse, polypropilena, cauciuc, piele, polistiren, textile).

Preferăm formate precum Autocad *dwg, *dxf, Illustrator *ai, Corel *cdr sau orice alt tip de fișier vectorial. Fișierele desenate corect pot reduce costurile drastic. Folosiți cu încredere comanda de Autocad overkill (elimină cu succes liniile suprapuse). La cerere, putem realiza pentru tine fișierele vectoriale dupa poza *jpg sau schița/ideea ta.

Suprafața maximă pe care se poate face debitarea este de 900x1200mm însa unele materiale (balsa, mousse) pot fi găsite pe piață la dimensiuni mai mici. Pentru o paginare cât mai eficientă folosiți cu încredere tempate-ul nostru care corespunde cu materialele noastre din stoc. Poți downloada fișierul de aici în mai multe variante *pdf, *ai, *dwg.

Prețurile se calculează în funcție de materialul dorit, grosimea lui cât și metrii liniari de tăiere. Puteți să vă faceți o idee consultând prețurile aici, Pentru un calcul exact trimite-ne fișierele la machetare@theplot.ro.

CONTACT

Trimite-ne pe e-mail la: laser@theplot.ro

Ai nelămuriri legate de acest tip de tăiere?
Sună la 021 367 34 89

Pentru oferta completă intră aici.

Using Format