GRAVURĂ ȘI FOTOGRAVURĂ LASER

Un fel de desen imprimat cu o acuratețe de 0.1mm, pe diverse suprafețe, la o adancime mică.

Gravura de linie presupune realizarea desenelor de linie vectoriale. Gravura de suprafața permite realizarea suprafețelor pline, fotogravura pe cea a imaginilor fotografice. 

Gravura se poate aplica pe o gamă largă de materiale începând de la diverse tipuri de lemn (balsa, mdf, furnir, plută,  lemn masiv), materiale plastice cu texturi și culori multiple (prexiglas, acrylic, copoliester), celulozice (hârtie, carton, mucava, carton ondulat), mousse, polypropilenă, cauciuc, piele. polistiren, textile.

Pentru gravura de linie și cea de suprafață preferăm formate vectoriale precum Autocad *dwg, *dxf, Illustrator *ai, Corel *cdr. Pentru gravura de suprafață poza/fotografia dorită este suficientă. La cerere, putem realiza pentru tine fișierele vectoriale dupa desenul *jpg sau schița/ideea ta.

Suparfața maximă pe care se poate face gravarea este de 900x1200mm însă unele materiale (balsa, mousse) pot fi găsite pe piață la dimensiuni mai mici. Pentru o paginare cât mai eficienta folosiți cu încredere tempate-ul nostru care corespunde cu materialele noastre din stoc. Poți downloada fișierul de aici în mai multe variante *pdf, *ai, *dwg.

Prețurile se calculează în funcție de materialul dorit, grosimea lui cât și metrii liniari/suprafața de gravură. Puteți să vă faceți o idee consultând preturile, pentru un calcul exact trimite-ne fișierele la machetare@theplot.ro.

CONTACT

CONTACT

Trimite-ne pe e-mail la: laser@theplot.ro

Ai nelămuriri legate de acest tip de tăiere?
Sună la 021 367 34 89

Pentru oferta completă intră aici.

Using Format